16 de agosto de 2011

JA SON AQUÍ


Hola a tothom.

Ja han arribat...
Dresprès de la llarga espera us presentem els nous Kits de supervivència ZOMBI.

Aquests Kits han sigut creats per especialistes en la materia del foro del B.A.Z. i asistits per Elite-Safe, creant el que un bon aficionat al gènere Zombi voldria tenir.
No hem volgut fer un kit simplement de merchandising sino un kit que realment serveixi per sobreviure en un Apocal·lipsis Zombi. Unas k¡kits que marquin la diferencia entre viure o morir en un brot de nivell 1, 2 i 3 (Segons Max Brooks)

Per fer mñes fàcil la seguretat, Elite-Safe s'ha preocupat de dividir els Kits per mides. Començant per el Kit de supervivència ZOMBI (S) de reduït tamany, de fàcil transport i perfecte per portar a diari.
El Kit de supervivència ZOMBI (M) i (L) venen en una ronyonera i una motxilla respectivament. Son perfectes per tenir a casa, al cotxe o a l'oficina. Inclús el kit (L) a casa i l'(M) a la oficina o vehicle. No oblidi que en qualsevol moment pot necessitar-ho.

Hem creat pàgines dins del blog per que pugui comprobar els kit i que incorpora cada un d'ells :


Per adquirir qualsevol dels kits només ha d'entrar a la pàgina del blog corresponent i clicar a sobre dels enllaços amb el nom. Aquest li portarà a la nostra tenda.

Si desitja fer qualsevol consulta no dubti a possar-se en contacte amb nosaltres. Li atendrem amb la major rapidessa possible i serà tot un plaer.

Desitjant que mai tinguin que utilitzar els kits, rebin una cordial salutació.

SERGIO MOLINA
Director dElite-Safe
www.elite-safe.com

NOTA IMPORTANTE : Los Kits de supervivencia ZOMBI que comercializa Elite-Safe llevan artículos considerados por la autoridades como armas de 5ª categoría. Elite-Safe no se hace responsable del uso que el comprador pueda hacer de dichos artículos.http://estaspreparatperunaz.blogspot.com/p/kit-supervivencia-zombi-m.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario